Jamboree22

Vi laddar redan nu inför nästa års kanske häftigaste upplevelse: det nationella scoutlägret Jamboree22! Lägret kommer äga rum i Kristianstad den 30:e juli till 6:e august 2022 och kommer vara öppet för upptäckarscouter och uppåt. Läs mer om jamboree22 här.

Eftersom det är ett stort läger måste anmälan skickas in i god tid. Sena anmälningar kommer kosta extra så se verkligen till att anmäla er i tid. Sista anmälningsdag är 21:a januari 2022. Obs. även att avanmälan inte kommer vara möjlig efter 31:a januari 2022. Om man ej avanmält sig från lägret i tid behöver man tyvärr stå för hela lägeravgiften då vi som förening måste stå för hela kostnaden till Jamboree.

Vi räknar med att kostnaden kommer bli mellan 4000 och 4400 kr per deltagare. Detta inkluderar själva anmälningsavgiften till lägret, samt kostnad för resor osv. Vi återkommer med exakt kostnad så fort vi kan få offert på resa, senast mitten av januari. Det kommer vara möjligt att dela upp betalningen till viss del: 3000 kr betalas senast sista januari, och resten senast sista april. Hela avgiften ska betalas in till Equmenia Hässelby bankgiro 5101-7192 eller via swish 1230554113.

Jamboree är ett dyrt läger precis som många andra väldigt stora läger. Vi hoppas att så många som möjligt som vill ska få möjlighet att åka så hör gärna av er till styrelsen om ni behöver ett justerat betalningsupplägg.

© Equmenia Hässelby

Equmenia