Scoutevenemang

 • Scoutläger 2024

  I sommar åker vi på det nationella equmeniascoutlägret Större! Vi kommer träffa scouter från hela Sverige och ha det ha det superkul! Lägret pågår från den 27 juli – 2 augusti 2024 på Vägsjöfors Herrgård i Värmland. Vi kommer åka dit gemensamt, förmodligen med buss. Mer detaljer om resan kommer närmare inpå.

  Eftersom vi inte kan boka resa än vet vi inte exakt vad lägret kommer kosta. Därför säger vi en maxgräns nu och hoppas på att det ännu lite lägre. Den gränsen är 2900 kr per deltagare.

  Har man svårt att betala hela lägeravgiften går det alltid bra att höra av sig till mattias@equmeniahasselby.se. Vi kan oftast subventionera avgiften eller ordna med delbetalningar. Ingen scout ska behöva stanna hemma av ekonomiska skäl!

  Sista anmälningsdag är 7:e april!

  Mer info om lägret kommer snart så håll utkik här! Ni kan också kolla in lägrets egen webbsida.

  Var redo!

  Till anmälan >>

 • Vårhajk 2024

  Våren närmar sig med stormsteg och nu börjar det bli dags att anmäla sig till Vårhajken! I år kommer vi ha hajk tillsammans med våra vänner i Abra! Vi kommer vara ute på Koviken den 4 – 5 maj och ha det supermysigt! På söndagen kommer vi ha gemensam avslutning och gudstjänst ute på lägerplatsen! Därför kommer vi komma tillbaka till kyrkan senare än vanligt, ca kl 15. Föräldrar m.f. är välkomna ut på avslutningen! Anmäl er gärna i förväg så vi vet hur mycket fika vi ska köpa 🙂

  • Vi möts i kyrkan kl 9:00 på lördagen och tar oss sedan gemensamt ut till Koviken ute på Lovön!
  • Övernattning kommer ske i antingen tält eller vindskydd.
  • Hemtning på hajkplatsen ca kl 13:00, tillbaka vid kyrkan ca kl 14:00.
  • Familjer är varmt välkomna till Koviken på söndagen klockan 11 för gemensam avslutning, gudstjänst och korv om ni vill.
  • Medtag matsäck för lunch på lördagen! Denna bör packas i en mindre ryggsäck man kan gå på spårning med.
  • Avgift 200 kr. Betalas till bankgiro 5101- 7192 eller swish 1230554113 snarast.
  • Sista anmälningsdag 17:e april.

  Mer info kommer så håll utkik här!

  Har ni frågor eller vill ändra något är det bara höra av sig till en ledare eller maila via kontaktformuläret på hemsidan. Kolla gärna in scoutdelen av hemsidan också. Där har vi bl a länkar till packlistor och annat kul.

  Var redo!

  Till anmälan >>

Vi vill bli miljövänligare! Därför försöker vi minska antalet papperslappar vi skickar ut till våra medlemmar. Ett steg i detta och ett sätt att göra livet som ledare lättare är att sköta anmälningar till aktiviteter via webben. Håll utkik på denna sida efter anmälningsformulär för läger och hajker!

En scout lär känna och vårdar naturen.

Scoutlagen §6

© Equmenia Hässelby

Equmenia