Scoutevenemang

  • Kämpalek och hajk!

    Nu är scoutterminen i full gång igen och vi laddar redan nu för höstens höjdpunkt, Kämpaleken! Vi åka till Hammarskog i Uppsala den 15-16:e oktober och möta scouter från runt om i regionen i en anrik scouttävling där bästa patrull tar hem ett fint vandringspris. Efter tävlingen (som är på lördagen) övernattar vi i vid Östbergstorpet som ligger i närheten. Vi åker hem på söndagen ca kl 13.

    Avgiften är 300 kr om man sover över eller 100 kr om man bara är med på en av dagarna. Betalning görs till bankgiro 5101-7192 snarast. Kom ihåg att skriva scoutens namn, patrull och att det gäller hösthajk i meddelandefältet så vi vet vem det gäller.

    Har ni frågor eller vill ändra något är det bara höra av sig till en ledare eller maila via kontaktformuläret på hemsidan. Kolla gärna in scoutdelen av hemsidan också. Där har vi bl a länkar till packlistor och annat kul.

Vi vill bli miljövänligare! Därför försöker vi minska antalet papperslappar vi skickar ut till våra medlemmar. Ett steg i detta och ett sätt att göra livet som ledare lättare är att sköta anmälningar till aktiviteter via webben. Håll utkik på denna sida efter anmälningsformulär för läger och hajker!

En scout lär känna och vårdar naturen.

Scoutlagen §6

© Equmenia Hässelby

Equmenia