Sång & Musik

Vi har flera olika grupper för barn och unga i alla åldrar som är sugna på att sjunga eller spela musik. Med de minsta sjunger vi sånger och leker lekar, och med de lite äldre sjunger vi i kör och sätter upp musikaler. Nedan finns info om varje grupp. Har ni frågor kan ni använda kontaktformuläret eller maila ida@equmeniahasselby.se.

Babysång

Vi sjunger sånger, både de gamla från vår fina sångskatt och nyskrivna sånger. Sånger med rörelser, dans till musik och spel på rytminstrument väcker babyns intresse för sång och musik och stärker bandet mellan barn och förälder. Efter sångsamlingen fikar vi tillsammans. Det finns också möjlighet att värma mat.

Information

Gruppen har just nu paus. Anmäl gärna intresse ändå!
Ålder 0-1 år
Terminsavgift: 400 kr per familj

Barnmusik

På barnmusiken sjunger vi sånger och ramsor som bidrar till barnets musikaliska och kroppsliga utveckling samt stärker gemenskapen mellan förälder och barn. Vi spelar också rytminstrument och dansar tillsammans. Välkomna redan klockan 10, för då serveras det fika och lekrummet står öppet!

Information

Lördagar udda veckor kl 10:30 (drop-in och fika från kl 10:00).
Ålder 1-6 år
Terminsavgift: 400 kr per familj

Om anmälan till barnmusikgrupper

Inför höstterminens start krävs anmälan för alla musikgrupper. Inför vårterminens start har man sin plats kvar i gruppen och endast nya behöver anmäla sig. Viktigt att meddela om man slutar i någon musikgrupp, så att platsen kan ges till någon annan så snart som möjligt

Hasselkids

I barnkören Hasselkids sjunger vi olika sånger, spelar rytminstrument och hittar på rörelser till det vi sjunger. Körövningarna präglas av glädje och gemenskap. Den musikaliska utvecklingen är något som följer med på köpet. Några gånger per termin medverkar vi i gudstjänster och andra samlingar.

Information

Vi träffas torsdagar kl 17.30-18.30
Årskurs 1-3
Terminsavgift: 400 kr per deltagare

Musikal

Spexa loss – Sång och teater i ett

I musikalgruppen arbetar vi tillsammans med en musikal som vi spelar upp i slutet av terminen. Vi lär oss om teater, sång, mikrofonteknik och mycket mer! Varje gång avslutar vi med en liten andakt där vi får chansen att dela sådant som händer i vår vardag.

Information

Tisdagar kl 18.30-20:00
Årskurs 4-6
Terminsavgift: 400 kr per deltagare

Tonårsmusik

Spelar du ett instrument, eller vill lära dig, kan du vara med och bli Equmenia Hässelbys nya rockstjärnor! Korsbandet spelar rock, pop och lite vad vi känner för.

Ta chansen och var med och spela eller sjung tillsammans med dina kompisar. Vi övar och har kul tillsammans, och är med på konsert. Dag och tid sker i samråd med de ungdomar som vill vara med.

Information

Vid intresse, kontakta oss via kontaktformuläret.
Årskurs 7+
Terminsavgift: 400 kr per deltagare

© Equmenia Hässelby

Equmenia