Terminen börjar v. 4!

Nu är det dags att starta vårterminen i Equmenia Hässelby. De flesta av våra grupper börjar vecka 4, vissa digitalt och vissa utomhus. En del grupper kommer även starta lite senare. Varje grupps ledare kommer informera sina deltagare om exakt hur terminen koller se ut så hör av er till er ledare om ni har frågor.

Missa inte att skriva in datumet 10 februari i din kalender! Då är det dags för vårt årsmöte där vi går igenom året som gått och beslutar om hur vi ska arbeta framåt. Handlingar och mer information kommer upp här på hemsidan inom kort. Alla medlemmar har rösträtt; vi ses kl 18:30 på zoom!

Vi ser fram emot att träffa er alla i vår, och även om vi behöver göra vissa anpassningar även denna termin tror vi att vi kommer kunna ha mycket roligt även denna termin!

© Equmenia Hässelby

Equmenia