Terminen börjar vecka 35!

Nu är det dags att starta höstterminen i Equmenia Hässelby. De flesta av våra grupper börjar vecka 35, med vissa undantag. Information om varje grupp och annat bra-att-veta finns i denna PDF.

På grund av omständigheterna den här terminen så kommer inte alla våra vanliga evenemang kunna bli av på samma sätt som de brukar. De flesta av våra grupper kommer fortsätta ses under terminen under så normala förhållanden som är möjligt och känns säkert. Vi fortsätter också att arbeta med att anpassa oss så att det ska bli så säkert som möjligt för både ledare och deltagare att vara med. Här behöver vi er fortsatta hjälp med att inte skicka några barn som har sjukdomssymtom till verksamheten. De större eventen som brukar vara under terminen, till exempel “Klara, färdiga, spring!” och barnklädesloppisen, kommer inte kunna bli av i sin vanliga form. Håll gärna utkik efter mer information gällande detta under terminen. Om det skulle vara några oklarheter eller att ni har några frågor får ni gärna höra av er.

Den andra större förändringen som är värd att notera inför den här terminen är förändringen av vår medlemsavgift. Förra året ändrade Stockholm stad reglerna för bidrag till föreningsverksamhet. Detta resulterade i att vi blev av med större delen av de bidrag som annars kan täcka de olika kostnaderna vi har inom föreningen. För att till viss del täcka upp den förlusten av intäkter beslutade årsmötet i vintras att höja terminsavgiften. Från och med nu i höst är därför terminsavgiften 400 kronor för alla grupper. Detta betalas till föreningens bankgiro (5101-7192) eller via swish (123 055 4113). Kom ihåg att märka betalningen med barnets namn och vilken grupp det gäller.

Vi ser fram emot en toppenkul termin i vår förening!

© Equmenia Hässelby

Equmenia