Köp låtsaskläder!

Klädbytardagen som brukar hållas vår och höst är väldigt viktig för Equmenia Hässelbys ekonomi. På allt som säljs får föreningen 25 procent provision, resten får säljaren. Att dagen inte kan hållas som planerat nu i vår är därför ett stort avbräck. Men det finns en möjlighet att minska effekten: Köp låtsaskläder!

Att köpa låtsaskläder är precis som att köpa vanliga kläder på klädbytardagen men utan att behöva trängas! Och att det inte finns någon säljare. Och inga kläder. Okej då, kanske inte precis som klädbytardagen, men poängen är att pengarna kommer in till Equmenia Hässelby! Och eftersom det inte finns nån säljare så går hela pengen dit! Och du får visserligen inga kläder, men du får känna dig som en hjälte och så får du en fantastisk förening där barn och ungdomar får växa och utvecklas. Och det är ju faktiskt minst lika bra.
Ett låtsasplagg kostar 10 kronor och du köper så många du vill. Och du behöver inte fundera på hur mycket du har plats för eller orkar bära! Visst är det bra?

Swisha till 1230554113 eller betala till bankgiro 5101-7192
Märk betalningen Låtsaskläder

© Equmenia Hässelby

Equmenia