Terminen startar v. 35!

Nu har vi haft en fin sommar och äntligen är det dags att dra igång höstterminen 2018 i Equmenia Hässelby. Vi börjar vår verksamhet igen vecka 35, med undantag för några grupper. Information om varje grupp och annat bra-att-veta finns i denna PDF, så kolla igenom den.

Missa inte att skriva in datumen 29 september och 20 oktober i din kalender! Den 29 september arrangerar vi välgörenhetsloppet Klara, färdiga, spring! och samtidigt har Hässelby Missionsförsamling sin Höstmarknad, som ger möjlighet till att köpa fika, lunch och annat fint och gott. Mer information kommer på upp här på webbplatsen snart. Den 20 oktober går vår Klädbytardag av stapeln. Lämna in kläder, handla nya och fika – mer information finns på kladbytardag.hasselby.com.

© Equmenia Hässelby

Equmenia