Vårhajk 2024

Våren närmar sig med stormsteg och nu börjar det bli dags att anmäla sig till Vårhajken! I år kommer vi ha hajk tillsammans med våra vänner i Abra! Vi kommer vara ute på Koviken den 4 – 5 maj och ha det supermysigt! På söndagen kommer vi ha gemensam avslutning och gudstjänst ute på lägerplatsen! Därför kommer vi komma tillbaka till kyrkan senare än vanligt, ca kl 15. Föräldrar m.f. är välkomna ut på avslutningen! Anmäl er gärna i förväg så vi vet hur mycket fika vi ska köpa 🙂

  • Vi möts i kyrkan kl 9:00 på lördagen och tar oss sedan gemensamt ut till Koviken ute på Lovön!
  • Övernattning kommer ske i antingen tält eller vindskydd.
  • Hemtning på hajkplatsen ca kl 13:00, tillbaka vid kyrkan ca kl 14:00.
  • Familjer är varmt välkomna till Koviken på söndagen klockan 11 för gemensam avslutning, gudstjänst och korv om ni vill.
  • Medtag matsäck för lunch på lördagen! Denna bör packas i en mindre ryggsäck man kan gå på spårning med.
  • Avgift 200 kr. Betalas till bankgiro 5101- 7192 eller swish 1230554113 snarast.
  • Sista anmälningsdag 17:e april.

Mer info kommer så håll utkik här!

Har ni frågor eller vill ändra något är det bara höra av sig till en ledare eller maila via kontaktformuläret på hemsidan. Kolla gärna in scoutdelen av hemsidan också. Där har vi bl a länkar till packlistor och annat kul.

Var redo!

Till anmälan >>

© Equmenia Hässelby

Equmenia