Kämpalek och Hösthajk

Nu är det snart dags för årets Kämpalek! I år kommer vi vara i Farsta den 9-10 oktober. Själva kämpaleken är på lördagen och sedan sover vi över i närheten av en scoutstuga som ligger i närheten. Hajkavgiften är 300 kr om man sover över eller 100 kr om man bara är med på lördagen. Betalning görs till bankgiro 5101-7192 eller swish 1230554113 snarast. Kom ihåg att skriva scoutens namn, patrull och att det gäller hajken i meddelandefältet så vi vet vem det gäller.

Vi möts i kyrkan kl 8:00 på lördagen och åker sedan bil till Farsta strandbad där Kämpaleken kommer vara. Övernattning kommer ske i tält vid en scoutstuga som ligger ca 3 km från platsen där kämpaleken är. Alltså kommer skjuts dit och hem vara på olika platser. Scouter som bara är med på lördagen ordnar hämtning själva ca kl 17:00 vid platsen för Kämpaleken (alltså där de lämnades av samma dag). Vi andra åker hem kl 13 på söndagen från hajkplatsen. Informera scoutens ledare om vilken tid hämtning sker i god tid innan om tiden avviker från detta. Medtag även matsäck för lunch på lördagen.

Vägbeskrivning till Kämpaleken (för skjuts på lördagen)

Vägbeskrivning till Hajkplatsen (för skjuts på söndagen)

Har ni frågor eller vill ändra något är det bara höra av sig till en ledare eller maila via kontaktformuläret på hemsidan. Kolla gärna in scoutdelen av hemsidan också. Där har vi bl a länkar till packlistor och annat kul.

Anmälan stänger 30/9.

Till anmälan >>

© Equmenia Hässelby

Equmenia