Hösthajk v. 41

Nu är det snart dags för hösthajk! Vi kommer vara ute på Lovön i stugan L13. Scouter samlas vid kyrkan kl 9 lördgen den 10:e oktober, för att sedan åka bil till stugan. Scouter som inte sover över blir hämtade vid stugan ca kl 19:30 på lördagen medan övriga blir hämtade på samma plats kl 13 på söndagen den 11:e. Avgiften för hajken är i år 300 kr, eller 100 kr om man inte sover över. Vi har höjt avgiften lite i år för att täcka upp för andra evenemang som vi inte kunnat ha pga corona. Vi känner oss dock säkra på att vi kan hajka i lugn och ro utan att riskera vår hälsa. Som tidigare gäller såklart att om man har symptom så stannar man hemma.

Som vanligt behöver vi hjälp av föräldrar för att skjutsa dit och hem, samt att plocka undan efteråt. Det brukar vara ett litet gäng föräldrar som ställer upp varje hajk och för det är vi väldigt tacksamma, men för att inte slita ut de hjältarna vill vi bli fler! Alla kan inte göra allt, men vi tror att alla kan hjälpa till på något sätt, vara sig det är skjuts, disk eller annat. Prata med er patrulledare eller använd kontaktformuläret om ni har frågor. I anmälan kan ni skriva upp er på vad ni kan hjälpa till med.

Till lunch på lördagen behöver alla ha med sig matsäck! Kolla även in packlistan om ni är osäkra på vad man behöver ha med sig.

Informationen på den här sidan kommer att uppdateras kontinuerligt, så håll utkik!

Anmälan är nu stängd.

© Equmenia Hässelby

Equmenia