Terminen startar vecka 35

Äntligen är det dags att dra igång höstterminen 2019 i Equmenia Hässelby. Vi börjar vår verksamhet igen vecka 35, med undantag för några grupper. Information om varje grupp och annat bra-att-veta finns i denna PDF, så kolla igenom den. Bland annat presenterar vi några nya grupper: Gaminggrupp på torsdagar, Rättvisegruppen och vårt lyckade middagskoncept Tisdagsmiddagar!

Missa inte att skriva in datumen 28 september och 12 oktober i din kalender! Den 28 september arrangerar vi välgörenhetsloppet Klara, färdiga, spring! och samtidigt har Hässelby Missionsförsamling sin Höstmarknad, som ger möjlighet till att köpa fika, lunch och annat fint och gott. Mer information om Klara, färdiga, spring! hittar ni här. Den 12 oktober går vår Barnklädesloppis av stapeln. Lämna in kläder, handla nya och fika – mer information finns på kladbytardag.hasselby.com.

© Equmenia Hässelby

Equmenia