Höst och hajk

Hösten närmar sig. Snart faller löven och molnen verkar vara här för att stanna… men det gör inte oss något! Den 7-8 oktober drar scouterna på hösthajk, tjohoo!

Onsdagsscouter kommer att samlas i kyrkan kl 8:30 för att sedan för egen maskin ta sig ut till scoutstugan i Riddersvik, medan tisdagsscouter samlas ute vid Lövstabadet kl 9:00. Se till att packa smart så ni orkar bära er packning till scoutstugan!

Väl där kommer vi ha massa roliga saker för oss. Vi kommer ha tillgång till en stuga, men vi kommer inte vara inne i den på dagen så packa varma kläder och ordentliga skor för en dag i skogen. På kvällen sover spårare inne och resten ute i vindskydd. Vill man som spårare hemskt gärna sova ute eller som äldre scout hemskt gärna sova inne så går det alltid att ordna, men säg då till er ledare innan!

Hämtning för samtliga sker vid vändplanen borta vid Lövsta kl 13 på söndagen, förutom miniscouter som vill bli hämtade på samma plats kl 16 på lördagen.

Som vanligt vill vi ha hjälp med skjuts av föräldrar samt diskning och städning efter hajken av både föräldrar och äldre scouter. Kryssa vad ni kan hjälpa till med i anmälan.

Sista anmälningsdag är den 4:e oktober.Anmälningsavgift 250 kr om man sover över, annars 50 kr per person.

Var redo!

Till anmälan >>

© Equmenia Hässelby

Equmenia