Läger och hajker

Precis hemkomna från en superrolig hösthajk har vi siktet inställt på nästa scoutevenemang! Det är den anrika scouttävlingen Kämpaleken som i år går den 21:a oktober.

Vi kommer att samlas i kyrkan kl 8:15 för att sedan ta oss ut till Lida Friluftsgård i Tullinge. Vi kommer som vanligt behöva hjälp med att skjutsa ut scouter dit så anmäl skjutsar om ni har möjlighet i formuläret.

Det kommer vara matsäck som gäller till lunch, så se till att packa så det för en heldag i skogen. Extra frukt och/eller snacks rekommenderas. Vi kommer inte sova över så ingen tung packning behövs. En liten ryggsäck man orkar bära hela dagen med matsäck, vattenflaska, regnkläder och ev. andra förnödenheter räcker gott. Ordentliga skor och kläder efter väder är lika viktigt som vanligt. Det är höst så kängor är att föredra, gympadojor blir lätt blöta. Täljkniv kan ev. vara bra att ha med sig, men är inte ett måste.

Vi räknar med att tävlingen slutar vid 16:30 och att vi är tillbaka vid kyrkan kl 17:30.

Sista anmälningsdag är den 18:e oktober. Anmälningsavgift 50 kr per person.

Var redo!

 


Scoutlagen §6: En scout lär känna och vårdar naturen.

Vi vill bli miljövänligare! Därför försöker vi minska antalet papperslappar vi skickar ut till våra medlemmar. Ett steg i detta och ett sätt att göra livet som ledare lättare är att sköta anmälningar till aktiviteter via webben. Håll utkik på denna sida efter anmälningsformulär för läger och hajker!